NIEUW @ THE RUB:
YOGA THERAPIE

Vanaf maart bieden we in onze rustige en behaaglijke studio persoonlijke op-maat-gemaakte yoga therapie sessies aan.
Yoga Therapie kan ondersteunend zijn bij verschillende gezondheidsklachten zoals:
Rug- en schouderpijn, hormonale disbalans, spanning en angst, astma, hart-en vaatziekten, spijsvertering problemen en auto-immuun-aandoeningen.

 Ervaar je klachten zoals:
… (chronische) vermoeidheid?
… ongemak of pijn
… langdurige onduidelijke klachten?
stress en/of een opgejaagd gevoel?

 Wil je een van deze symptomen verminderen, meer balans en rust ervaren, je vitaliteit vergroten, je algehele welzijn verbeteren of je leefstijl gewoontes aanpassen?
Dan is Yoga Therapie wellicht iets voor jou.
Yoga Therapie is een authentieke en inclusieve vorm van yoga, gebaseerd op inzichten en waardes uit de yoga filosofie, geschikt voor iedereen. Bij Yoga Therapie draait het niet om het leren van yoga of beter worden in yoga(poses), maar om het leren toepassen van alle technieken en middelen die yoga biedt, in je dagelijkse leven.
Alles is met elkaar verbonden – van fysiek tot mentaal, van je relaties en werk(stress) tot je medische geschiedenis. Daarom werken we tijdens yoga therapie met en via het lichaam om klachten te verlichten en je gezondheid en welzijn te verbeteren. Dat doen we onder andere door yoga bewegingen, ademhalingsoefeningen, begeleide meditatie en mindfulness -technieken, ontspanning en reflectie.
Elke sessie wordt afgestemd op je conditie en hoe je je op dat moment voelt.

Wie zijn wij?
Ireen Parren en Maroesja de Ruyter, yoga-therapeuten opgeleid aan de internationaal erkende en geaccrediteerde Yoga Therapy Institute in Amstelveen*.

*De opleiding Yoga Therapie is gestoeld op medische kennis. Het volgt zoveel mogelijk de laatste wetenschappelijke en medische inzichten. Hierdoor heeft een yoga therapeut meer begrip en kennis van diverse aandoeningen en diagnoses. Op deze manier kunnen we onze cliënten zo goed en bekwaam mogelijk ondersteunen. De sessies zijn aanvullend aan de conventionele geneeskunde…

 

Meer informatie?
Ben je geïnteresseerd en benieuwd wat yoga therapie jou kan bieden? Neem vrijblijvend contact op voor een (telefonisch) kennismakingsgesprek. Ook kun je elke donderdag binnenlopen om kennis te maken met ons en yoga therapie, mits we niet in een sessie zitten.
Ireen Parren: 06-24433676 – ireenparren@yahoo.com
Maroesja de Ruyter: 06-12254402 – maroesjaderuyter.nourishstudio@gmail.com

Hoe ziet een Yoga Therapie traject eruit?
1e sessie: gratis intake (60 – 90 min)
2e sessie: fysiek en adem-assessment (60 – 90 min)
Daaropvolgende sessies: afgestemd op jou (60 – 90 min)

Tarieven**
Uitgebreide intake                             gratis
Losse sessie                                     € 65*
A.Pakket met 5 sessies                    € 255
B.Pakket met 8 sessies                    € 450
C.Pakket met 10 sessies                  € 580
(incl. 1 intake)

Pakketten
Naast losse sessies bieden we ook pakketten aan:
-Pakket A: een goede kennismaking met wat yoga therapie voor je kan betekenen. Een start naar meer (lichaams)bewustzijn en welzijn.
-Pakket B: voor wie de middelen van yoga wil leren integreren in het dagelijks leven om je gezondheid en welzijn te bevorderen.
-Pakket C: de best mogelijke support voor het ondersteunen en bevorderen van je welzijn en het maken van duurzame aanpassingen in je leefstijl. Dit pakket is inclusief gepersonaliseerde yoga nidra & oefeningen voor thuis.

Als nodig dan krijg je ondersteuning tussen de sessies door.

Hoeveel sessies heb je nodig?
Yoga Therapie is een individueel en duurzaam proces. Het aantal sessies gaat in overleg met jou maar denk gemiddeld aan vijf sessies en een tijdsbestek van een tot vier maanden om de gunstige effecten van de sessies te ervaren. Dit is ook afhankelijk van de tijd die tussen de sessies zitten en de tijd die je er thuis aan kan en wil besteden.

*  Speciaal met The Rub afgestemd uurtarief
**Introductie-aanbieding 10% korting (op losse sessie of pakket). Geldig van 1 maart t/m 31 mei.

 

SUBSCRIBE TO  OUR NEWSLETTER

error: Content is protected !!