Treatments

Mommy Rub
Signature Rub
Deep Rub
Rock ‘n Rub
Anti Migraine
Jetlag Rub
Rub ‘n Run

Prijzen

30minuten: €40
45minuten: €60
60minuten: €70
75minuten: €80
90minuten: €95

Mommy Rub

Zwangerschapsmassage door middel van subtiele strijkingen en lichte knedingen en doordat jij je beter kunt ontspannen worden je lichamelijke zwangerschapklachten verlicht. Ook stimuleert het de doorbloeding waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter worden opgenomen door moeder en baby. De zwangerschapsmassage verminderd kramp in de kuit bij een regelmatige massage van de benen.

Signature Rub

Deze massage is een op maat gemaakte massage die voldoet aan uw lichamelijke klachten. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende massage technieken voor optimaal resultaat.

Deep Rub

Een deep tissue massage werkt diep in op de spier- en weefsellagen. De deep-tissue behandeling lijkt op een reguliere behandeling, maar de bewegingen zijn langzamer en meer gericht op specifieke pijn- en/of spanningspunten. Deze behandeling is met name geschikt als je last hebt van chronisch gespannen en samengetrokken spiergebieden, zoals bij de nek, onderrug of schouders.

Rock 'n Rub

Door de combinatie van warmte en beweging kan de masseuse dieper in het spierweefsel komen wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Een Hot stone massage draagt hiermee bij aan een herstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Anti Migraine

Een massage die de spieren van je nek, rug of schouders losser maakt en je helpt ontspannen: twee essentiële aspecten in je strijd tegen de migraine. Tot slot een hoofdmassage.

Jetlag Rub

Er is niets lekkerder dan na een vermoeiende vlucht door professionele handen te worden gemasseerd. Door de circulatie te stimuleren zal de vermoeidheid uit uw spieren wegvloeien.

Rub 'n Run

Een pamperend moment voor je voeten, door een scrub en een ontspannende voetmassage.

Lazy Yoga Rub

The Lazy Yoga Rub has many health benefits, from lowering stress to relieving muscular tension. It can even increase energy. For this Yoga massage, the client lies on the floor. Our licensed massage therapist will slowly work the body through various stretches. 
The therapist may use their hands, knees, legs, or feet to help manipulate the person’s body into different positions. 
With this massage form you keep your clothes on, so make sure to where comfortable loose fitting clothes.
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More