Treatments

Mommy Rub
Signature Rub
Deep Rub
Rock ‘n Rub
Anti Migraine
Rub ‘n Run

Heeft u een kadobon? Stuur ons een mail met de dag, tijd en voucher code, om uw boeking in orde te maken.
Als u een duomassage wilt boeken, scrol dan helemaal naar beneden in de boekoptie en boek de gewenste massage.

Prijzen

30minuten: €52
45minuten: €72
60minuten: €82
75minuten: €93
90minuten: €108

Als u uw behandeling moet annuleren, stuur ons dan ten minste 12 uur voorafgaand aan uw boeking een e-mail (we kunnen de telefoon niet altijd opnemen) als u uw behandeling moet wijzigen, stuur ons dan ten minste 6 uur van tevoren een e-mail.

Zie de Algemene voorwaarden voor ons annuleringsbeleid.

Mommy Rub

Tijdens de zwangerschapsmassage wordt gebruik gemaakt van subtiele strijkingen en lichte knedingen. Hierdoor kun jij je beter ontspannen en worden de lichamelijke zwangerschapsklachten verlicht. Ook stimuleert deze massage de doorbloeding waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter worden opgenomen door de moeder en baby. Bij deze zwangerschapsmassage worden ook de benen goed gemasseerd, wat bij regelmaat kramp in de kuiten verminderd. (Deze massage raden wij aan vanaf het tweede trimester)

Deep Rub

Een deep tissue massage werkt diep in op de spier- en weefsellagen. De Deep Rub behandeling lijkt op een reguliere behandeling, maar de bewegingen zijn langzamer en meer gericht op specifieke pijn- en/of spanningspunten. Deze behandeling is met name geschikt als je last hebt van chronisch gespannen en samengetrokken spiergebieden, zoals bij de nek, onderrug of schouders.

Rock 'n Rub

Door de combinatie van warmte en beweging kan de masseuse dieper in het spierweefsel komen, wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Een hot stone massage draagt hiermee bij aan een spoedig herstel van het lichaam, het afvoeren van afvalstoffen, het ontgiften van het lichaam, stimulatie van de organen en het in balans brengen van het lichaam.

Anti Migraine

Bij deze massage worden de spieren van je nek, rug en/of schouders losser gemaakt zodat het bloed weer vrij kan stromen naar je hoofd. Tot slot krijgt u een ontspannende hoofdmassage: twee essentiële aspecten in je strijd tegen de migraine. 

Signature Rub

Deze massage is een op maat gemaakte massage die voldoet aan uw lichamelijke klachten. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende massage technieken voor optimaal resultaat.

Post-natale Rub

Ontspan diep tijdens deze verzorgende postnatale behandeling. Een volledige lichaamsmassage geschikt voor alle nieuwe moeders, vanaf de eerste dag na de bevalling!

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

error: Content is protected !!