Treatments

Mommy Rub
Signature Rub
Deep Rub
Rock ‘n Rub
Anti Migraine
Rub ‘n Run

Als u een duomassage wilt boeken, scrol dan helemaal naar beneden in de boekoptie en boek de gewenste massage.

Prijzen

30minuten: €40
45minuten: €60
60minuten: €70
75minuten: €80
90minuten: €95

Als u uw behandeling moet annuleren of wijzigen, stuur ons dan ten minste 24 uur voorafgaand aan uw boeking een e-mail of WhatsApp (we kunnen de telefoon niet altijd opnemen). Zie de Algemene voorwaarden voor ons annuleringsbeleid.

Mommy Rub

Zwangerschapsmassage door middel van subtiele strijkingen en lichte knedingen en doordat jij je beter kunt ontspannen worden je lichamelijke zwangerschapklachten verlicht. Ook stimuleert het de doorbloeding waardoor zuurstof en voedingsstoffen beter worden opgenomen door moeder en baby. De zwangerschapsmassage verminderd kramp in de kuit bij een regelmatige massage van de benen.

Deep Rub

Een deep tissue massage werkt diep in op de spier- en weefsellagen. De deep-tissue behandeling lijkt op een reguliere behandeling, maar de bewegingen zijn langzamer en meer gericht op specifieke pijn- en/of spanningspunten. Deze behandeling is met name geschikt als je last hebt van chronisch gespannen en samengetrokken spiergebieden, zoals bij de nek, onderrug of schouders.

Rock 'n Rub

Door de combinatie van warmte en beweging kan de masseuse dieper in het spierweefsel komen wat de massage of behandeling veel effectiever maakt. Een Hot stone massage draagt hiermee bij aan een herstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Anti Migraine

Een massage die de spieren van je nek, rug of schouders losser maakt en je helpt ontspannen: twee essentiële aspecten in je strijd tegen de migraine. Tot slot een hoofdmassage.

Signature Rub

Deze massage is een op maat gemaakte massage die voldoet aan uw lichamelijke klachten. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende massage technieken voor optimaal resultaat.

Rub 'n Run

Een pamperend moment voor je voeten, door een scrub en een ontspannende voetmassage.

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF