MASSAGE TEAM


Hoi! Ik ben Jade (31), oprichter van The Rub!
De afgelopen 8 jaar heb ik met veel plezier in de massage-industrie gewerkt. Na mijn studie massagetherapie, werkte ik in diverse massagestudio’s in Amsterdam, waaronder Dokter Feelgood, Het Conservatorium Hotel en SOAP-treatmentstorel. In de loop der jaren heb ik ervaring opgedaan en veel geleerd over moderne massagetechnieken. Vaardigheden die ik verder heb uitgewerkt in de behandelingen bij mijn allereerste studio; Massage Boutique.

Dit was een razend succes en het gaf me de moed en inspiratie om de volgende grote stap te zetten: Mijn eigen studio The Rub opzetten!

 

Hallo! Mijn naam is Maria Torres, geboren en getogen in Colombia, vervolgens verhuisd naar Verenigde Staten, waar ik massagetherapie leerde in 2001. In mijn zoektocht naar groei reisde ik naar het buitenland om nieuwe landschappen en culturen te ontdekken … Nu woon ik in Amsterdam en kan ik mijn passie voortzetten door de helende kracht van aanraking!

 

Mijn expertisegebied is Neuromuscular Therapy, Myofascial Release, Stretching en Trigger Points, de ideale combinatie voor deep tissue-therapeutische behandelingen. Ik ben ook gespecialiseerd  in zwangerschapsmassage, reflexologie, ontspanningstechnieken en reiki (energiewerk).Een aantal jaar oefende ik Taiko – traditioneel Japans drumwerk, een krijgskunst en een krachtig instrument.  Deze filosofie heeft mij discipline, kracht en vertrouwen in het leven en alles wat ik deed, gegeven.Anderen helpen heeft altijd grote voldoening in mijn leven gebracht en massage is en blijft het grootste instrument voor mijn doel. Het geeft veel voldoening om te helpen bij ontspanning of pijnverlichting. Ik kijk ernaar uit om je bij The Rub te verwelkomen.

 

Hi, Ik ben Dana.

Oorspronkelijk kom ik uit Canada Afgestudeerd massagetherapeut, gespecialiseerd in Zweedse, zwangerschaps- en deep tissue-behandelingen. In mijn behandelingen probeer ik me te concentreren op de verbinding tussen lichaam en geest voor totaal welzijn. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te hebben en om anderen te laten ontspannen.

 

Ik geniet enorm van mijn werk en ben dol op de positieve energie die mijn klanten en ik elkaar geven. Ik waardeer hoe elke klant uniek is en kijk er uit naar een sessie te creeren die aan uw specifieke behoeften voldoet.

 

Hoi! Ik ben Ioana, een gepassioneerde massagetherapeut en ayurvedische beoefenaar.

Geboren in Roemenië, getraind als architect, mijn liefde voor mensen en welzijn bracht mij bij massage en alternatieve geneeskunde.
Tijdens het reizen over de hele wereld leerde ik van de lokale bevolking de zachte Ayurvedische massage, de diepe en therapeutische traditionele Thaise massage, deep tissue, geneeskrachtig kruidenkompres, hotstone-massage en de kalmerende en ontspannende massagetechnieken.

Ik geloof sterk in de kracht van iemands instinct en in de intelligentie van het lichaam en het vermogen om zichzelf te genezen. Een goede massage reset je lichaam, geest en ziel en het is mijn passie om jou te ondersteunen in dit proces.

 

Hi! Ik ben Deshana en kom oorspronkelijk uit Singapore. In 2001 besloot ik, vanuit een diep verlangen om mijn innerlijke wereld en buitenwereld te gaan verkennen, mijn werk in het bedrijfsleven op te geven en te gaan reizen.

Mijn eerste massage opleiding ontving ik in Sydney, Australië, ik ben gecertifieerd Remedial Massage Therapist. 

In de daarop volgende jaren ben ik mij blijven verdiepen in het menselijk lichaam, het brein, de geest, door deel te nemen aan veel verschillende trainingen, workshops en retraites in landen waar ik kort verbleef en/of langer woonde.

 

Mijn specialisatie: deep tissue massage gebruikmakend van oa: losmaken van bindweefsel (myofascial release technique), triggerpoint therapie, stretchen, ademwerk en door het bewustzijn te stimuleren, om cliënten te ondersteunen naar een pijnvrij, ontspannen, ruim, stromend, gezond lichaam. Ik ben ook vakkundig in zwangerschapsmassage.  

 

In 2017 werd ik gecertifieerd als Kanker Coach, bij de Cancer Coach Professionals of America Inc. Gedurende de laatste 10 jaar heb ik van Amsterdam mijn thuis gemaakt en deel ik mijn passie voor, en kennis van, massage met de gemeenschap.

YOGA TEAM


My name is Vianne and I teach Hatha Vinyasa Flow at The Rub.

Moving my body is an important part of my life already since I was 4 years old. At that age I started with ballet, which I loved and dancing became an important part in my life. From the pre-education at the Dance academy I started to teach ballet to kids, so much fun! Study & workwise I moved to another area and ended up working in Advertising. When I moved to Amsterdam over 10 years ago I started doing yoga, stretching my body in new positions had similarities with dance for me and made me feel good.

 

Over the years I learned a lot from different teachers and I came at a point in my life that my work did not gave me the energy I thought it would. After some self reasearch, I decided I wanted to go back in teaching. I did my 200h Vinyasa TT with David Lurey & Miriam Wagner in the beautifull mountains of Brasil. Next to that I am studying at the Yoga Therapy Institute to become a Yoga Therapist. I discovered that yoga is like a toolbox for life and I am happy to share these tools with you. Keeping you safe in class and giving clear directions to give you the best flow for your body is my signiture class. Expect to have fun, challenge yourself within your own boundaries and as a cherry on top feel more balanced at the end of class. Hope to see you soon!

 

Hoi! Mijn naam is Tessa en ik ben een yogaleraar!

10 jaar geleden begon ik zelf met yoga in Amsterdam door verschillende yogascholen uit te proberen om erachter te komen welke vorm ik het leukst vond en welke stijl het beste bij me past. Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld door wekelijks yoga te beoefenen. In 2015 besloot ik om het naar een volgend niveau te brengen en een Raja-yogacursus te beginnen om anderen te kunnen leren wat ik zo graag doe.

 

Ik ben klaar met mijn eerstejaars Raja-yoga en ben begonnen met het lesgeven binnen en buiten yoga met de naam “Yoga door Tes”. De yogastijl die ik in mijn klas gebruik, is Hatha-yoga: een vorm van yoga die voornamelijk bestaat uit asana’s – yogaposes en pranayama – ademhalingsoefeningen om het lichaam te versterken en de geest te kalmeren. De poses volgen elkaar in een langzaam tempo op om aandacht te kunnen schenken aan de juiste uitlijning van je lichaam in elke pose. Ik zie je graag bij The Rub.

 

Hi, mijn naam is Loes.

Na jaren verschillende yogastijlen te hebben beoefend, ben ik pas echt thuisgekomen bij Yin Yoga. Mijn leven – waarin werken en een sociaal leven veel tijd innemen – is behoorlijk yang. Het beoefenen van Yin Yoga geeft mij de juiste balans. Yin Yoga is zowel een fysieke als mentale oefening in ontspannen, maar ook een oefening van stille acceptatie. Tijdens mijn lessen leer je zoveel over jezelf, een ervaring welke ik graag deel met mijn cursisten.

Naast mijn Yin Yoga opleiding heb ik ook een Mindfulness training gevolgd. Deze kennis integreer ik in mijn Yin lessen.

Tijdens mijn Yin lessen ligt de aandacht vooral op compassie voor jezelf en het moment. Omdat we de houdingen in Yin langer vasthouden, heb je tijd om echt naar je lichaam te luisteren en je grenzen te voelen. We oefenen jezelf te accepteren: je lichaam, je emoties en je gedachten. Dat dit alles er mag zijn, precies zoals het is.

Hoi! Mijn naam is Mirjam en ik geef een yin yoga les bij The Rub.

Als voedingskundige ben ik altijd gefascineerd geweest door hoe een gezonde leefstijl je kan helpen om je beter te voelen en meer uit het leven te halen. Uit eigen ervaring weet ik dat ook yoga en mindfulness hier in belangrijke mate aan kunnen bijdragen. Yoga heeft me geholpen meer rust te vinden, minder te oordelen, en het heeft ruimte in mijn lichaam gecreëerd. Na een yoga practice voel ik me vaak niet alleen soepeler, maar ook oprecht gelukkiger.

 

Magisch bijna, wat yoga op die manier voor je kan doen! Als leraar hoop ik je een soortgelijke ervaring te kunnen bieden. In mijn lessen hoop ik een veilige plek te creëren waar jij en al je mogelijke kwetsbaarheden welkom zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk duidelijke en gedetailleerde aanwijzingen te geven, zodat je het maximale uit iedere houding haalt en je je eigen lichaam steeds beter leert begrijpen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten op de yogamat! 

Hoi! Mijn naam is Gabriella en ik kom oorspronkelijk uit Hong Kong.

Ik ben docent zwangerschapsyoga bij The Rub.

In 2015 heb ik voor het eerst de 200 uur durende Yoga lerarenopleiding in Hong Kong gevolgd. Kort daarna in hetzelfde jaar voltooide ik ook de aanvullende 100-uurs zwangerschapsyoga-lerarenopleiding voor prenatale, postnatale en geboorte en baby’s, geaccrediteerd door Mindful birth Australia.

Ik geloof dat zwangerschapsyoga vrouwen in staat stelt om de reis van de zwangerschap te omarmen. Mindfulness, ademhaling en meditatie helpen hen om hun zorgen en stress te verlichten.

 

Gedurende de lessen zullen de zwangere vrouwen de aangewezen houdingen voor zwangerschapsyoga leren. Daarnaast wordt hen geleerd om spanningen in het lichaam te verlichten en zullen zij in staat zijn zich volledig te ontspannen en zich te verbinden met hun lichaam en baby in tijd en ruimte, als een manier om evenwicht in hun energiestroom te vinden.