+31 (0)6 30 02 50 62 info@therub.nl

Jade & Team

MASSAGE TEAM


Hoi! Ik ben Jade (31), oprichter van The Rub! De afgelopen 8 jaar heb ik met veel plezier in de massage-industrie gewerkt. Na mijn studie massagetherapie, werkte ik in diverse massagestudio’s in Amsterdam, waaronder Dokter Feelgood, Het Conservatorium Hotel en SOAP-treatmentstorel. In de loop der jaren heb ik ervaring opgedaan en veel geleerd over moderne massagetechnieken. Vaardigheden die ik verder heb uitgewerkt in de behandelingen bij mijn allereerste studio; Massage Boutique. Dit was een razend succes en het gaf me de moed en inspiratie om de volgende grote stap te zetten: Mijn eigen studio The Rub opzetten!

 


Olá! Ik ben Diana Bezugo, ik heb Portugese roots en ik woon in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd fysiotherapeut, en heb veel specifieke trainingen, zoals manuele therapie, sportmassage, baby-massages, spa- en schoonheidsbehandelingen gedaan. Ook heb ik trainingen gegeven voor therapeutische massage en hotstone. De kijk die ik heb op behandelen, maakt het verschil op mijn massages: met het bewustzijn dat iedereen uniek is, kunnen dezelfde symptomen verschillende oorzaken hebben. Ik kijk naar jou als een geheel en niet naar een specifieke klacht. Als je wilt, analyseer ik verschillende factoren, zoals je houding, je hobby’s, je energieblokkades en je beroep om je te helpen begrijpen wat de oorzaak van je pijn is.

 


Hallo! Mijn naam is Maria Torres, geboren en getogen in Colombia, vervolgens verhuisd naar Verenigde Staten, waar ik massagetherapie leerde in 2001. In mijn zoektocht naar groei,reisde ik naar het buitenland om nieuwe landschappen en culturen te ontdekken … Nu woon ik in Amsterdam en kan ik mijn passie voortzetten door de helende kracht van aanraking!Mijn expertisegebied is Neuromuscular Therapy, Myofascial Release, Stretching en Trigger Points, de ideale combinatie voor deep tissue-therapeutische behandelingen. Ik ben ook gespecialiseerd  in zwangerschapsmassage, reflexologie, ontspanningstechnieken en reiki (energiewerk).Een aantal jaar oefende ik Taiko – traditioneel Japans drumwerk, een krijgskunst en een krachtig instrument.  Deze filosofie heeft mij discipline, kracht en vertrouwen in het leven en alles wat ik deed, gegeven.Anderen helpen heeft altijd grote voldoening in mijn leven gebracht en massage is en blijft het grootste instrument voor mijn doel. Het geeft veel voldoening om te helpen bij ontspanning of pijnverlichting. Ik kijk ernaar uit om je bij The Rub te verwelkomen.


Hi, Ik ben Dana. Oorspronkelijk kom ik uit Canada Afgestudeerd massagetherapeut, gespecialiseerd in Zweedse, zwangerschaps- en deep tissue-behandelingen. In mijn behandelingen probeer ik me te concentreren op de verbinding tussen lichaam en geest voor totaal welzijn. Ik begrijp hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te hebben en om anderen te laten ontspannen. Ik geniet enorm van mijn werk en ben dol op de positieve energie die mijn klanten en ik elkaar geven. Ik waardeer hoe elke klant uniek is en kijk er uit naar een sessie te creeren die aan uw specifieke behoeften voldoet.

 


Alicia completed her 702 hours training at the Massage Arts Center of Philadelphia in 2008 Philadelphia  in the United States where she is nationally certified as a massage therapist and body worker. Her style blends her experience in Myofascial Release, Cranio Sacral Therapy, Deep tissue, and Swedish massage. Drawing from her many modes of massage, Alicia strives to accommodate each person’s needs. Whether the receiver is looking for serene relaxation, improved flexibility, or deep structural work, Alicia’s diverse educational background allows her to customize treatments for optimal effectiveness. She considers bodywork to be a necessary a practice in preventing stress and illness in a person’s life. She believes that the goal of wellness is attainable, and that receiving regular massage and bodywork allows individuals to heal harmoniously.


Hoi! Ik ben Ioana, een gepassioneerde massagetherapeut en ayurvedische beoefenaar. Geboren in Roemenië, getraind als architect, mijn liefde voor mensen en welzijn bracht mij bij massage en alternatieve geneeskunde.
Tijdens het reizen over de hele wereld leerde ik van de lokale bevolking de zachte Ayurvedische massage, de diepe en therapeutische traditionele Thaise massage, deep tissue, geneeskrachtig kruidenkompres, hotstone-massage en de kalmerende en ontspannende massagetechnieken.
Ik geloof sterk in de kracht van iemands instinct en in de intelligentie van het lichaam en het vermogen om zichzelf te genezen. Een goede massage reset je lichaam, geest en ziel en het is mijn passie om jou te ondersteunen in dit proces.

 


YOGA TEAM


Hallo, ik ben Jasmijn, 10 jaar geleden na een burn-out in mijn zoektocht naar de juiste balans in mijn leven raakte ik geïnteresseerd in het boeddhisme. Ik verliet mijn baan in de decoratiewereld en ging naar Amerika, India en tenslotte Amsterdam om deze filosofie te bestuderen. 1,5 jaar woonde ik in een boeddhistisch centrum waar ik les kreeg in meditatie, yoga en de woorden van de Boeddha.Na mijn tijd in het Boeddhistische centrum, besloot ik mijn creatieve achtergrond en mijn nieuw verworven denkwijze in de studie kunstzinnige therapie aan de Hoge School van Leiden te combineren. Na mijn afstuderen ben ik begonnen met mijn eigen praktijk waarbij ik mensen ondersteun met heel verschillende hulpvragen.Yoga docent worden was altijd al een droom, maar pas toen ik Yin yoga tegenkwam, ben ik eigenlijk begonnen aan mijn lerarenopleiding aan de Nieuwe Yoga School. Ik ben heel blij dat ik deze stap heb gemaakt om leraar te worden, het is geweldig om te delen wat ik heb geleerd.Mijn belangrijkste doel in mijn klas is om je uit je hoofd te krijgen en weer in contact te komen met je lichaam, zodat je de stilte in jezelf kunt gaan herkennen. Want in deze stilte zijn al je antwoorden. Leuk je te ontmoeten in mijn klas!


Hoi! Ik ben Janine en ik ben een van de yogaleraresen bij The Rub! Ik doe al een aantal jaren yoga en voltooide mijn Multi Style yogadocent-training in februari 2017 bij Green Yoga India in Palolem, Goa. Tijdens mijn cursus richtte ik me specifiek op Vinyasa Flow-yoga en dit is ook de stijl die ik bij The Rub doceer. Mijn lessen zijn energiek, waardoor je lichaam zich richt op zonnegroeten, kernwerk en mooie vloeiende sequenties. We nemen de adem op in onze oefening en zorgen ervoor dat je de klas energiek maar ontspannen verlaat. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten op de mat! Namasté.

 


Hoi! Mijn naam is Tessa en ik ben een yogaleraar! 10 jaar geleden begon ik zelf met yoga in Amsterdam door verschillende yogascholen uit te proberen om erachter te komen welke vorm ik het leukst vond en welke stijl het beste bij me past. Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl ontwikkeld door wekelijks yoga te beoefenen. In 2015 besloot ik om het naar een volgend niveau te brengen en een Raja-yogacursus te beginnen om anderen te kunnen leren wat ik zo graag doe. Ik ben klaar met mijn eerstejaars Raja-yoga en ben begonnen met het lesgeven binnen en buiten yoga met de naam “Yoga door Tes”. De yogastijl die ik in mijn klas gebruik, is Hatha-yoga: een vorm van yoga die voornamelijk bestaat uit asana’s – yogaposes en pranayama – ademhalingsoefeningen om het lichaam te versterken en de geest te kalmeren. De poses volgen elkaar in een langzaam tempo op om aandacht te kunnen schenken aan de juiste uitlijning van je lichaam in elke pose. Ik zie je graag bij The Rub.


Hi ik ben Tes, In 2010 ontving ik mijn eerste Ashtanga yoga les, waarna er meteen een liefde ontstond. Vanaf toen ben ik het Yoga pad gaan bewandelen en mijn innerlijke reis gaan maken. In India heb ik in Ashrams mogen leren, een 250h teacher training bij Delight Yoga in Amsterdam gevolgd, en op dit moment volg ik een 300h Hatha Yoga opleiding in Utrecht. Meer verdiepen, meer ervaring opdoen, me helemaal onderdompelen in de Yoga, daar word ik gelukkig van. Mijn dagelijkse Yoga oefeningen is een deel van mij geworden. Hier vind ik rust, kom ik mijzelf tegen en leer ik telkens weer. Naast mijn werk als Host bij Delight Yoga, waar ik in januari een verdiepende 300h Ashtanga training start, assisteer ik in Tantra Yoga workshops met mijn leraar Johan Raaimakers. De Tantra heb ik zo’n 2 jaar geleden ontdekt en voelde me meteen thuis. Naast het vaak individuele Ashtanga en Hatha Yoga pad, vind ik het fijn om in de Tantra contact te maken en samen de Prana te laten stromen.
Naast de Yoga vind ik het fijn creatief bezig te zijn met het maken van sieraden, macramé planthangers en het zetten van veertjes in haren.
Ik ben dankbaar mijn Yoga te mogen delen bij The Rub en hoop je binnenkort te mogen verwelkomen in een les! Namasté


Hoi! Mijn naam is Fleur en ik ben een van de yogadocenten bij The Rub! Voordat ik werd voorgesteld aan yoga, was mijn leven erg ‘yang’; Ik werkte in de mode-industrie, ik was nooit echt tevreden, omdat alles altijd beter kon in mijn ogen, ontspanning was een woord wat ik niet kende, ik was bang om mijn intuïtie te volgen en ik was erg onzeker. Omdat ik vast kwam te zitten, had ik geen andere keuze dan andere manieren te vinden om rust en stilte te vinden. Dit was het moment waarop ik met Yin Yoga in aanraking kwam. Ik was diep onder de indruk van de positieve effecten die ik besloot om mijn kennis te verdiepen door een 200-urige Yin Yoga Docententraining te volgen. Ik leerde hoe ik zowel fysiek als mentaal kon ontspannen, ik leerde mezelf kennen en begreep waar bepaalde emoties vandaan kwamen en ik vond ontspanning, geluk en antwoorden in mezelf. Elk mens is mooi en uniek, en ik wens dat iedereen ware ontspanning en geluk kan ervaren, evenals alle andere positieve bijwerkingen van yoga die onze natuurlijke gezondheid en welzijn ondersteunen. Ik geloof dat het mijn missie is om mijn ervaringen en kennis te delen. Tijdens mijn les heb je alle ruimte die je nodig hebt voor je practice en zul je ervaren hoe het voelt om lichaam en geest te ontspannen terwijl je je bewust bent van jezelf in elke pose. Na de les voel je je misschien vrij, ontspannen, flexibel, blij, tevreden en geïnspireerd. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!


Hallo, mijn naam is Marta, ik ben oorspronkelijk Pools en woon al meer dan 10 jaar in Amsterdam. Ik heb een academische achtergrond in sociologie en psychologie, en ik kan vol vertrouwen zeggen dat mensen mijn passie zijn! Mijn yoga-reis begon zes jaar geleden. Ik was een toegewijde bikram yogastudent, altijd klaar om mezelf die ene zweterige centimeter verder te duwen … tot ik op een avond in een prachtige yogastudio op Bali, Yin ontdekte. Snel vooruit naar een paar jaar later voltooide ik de 200-urige Yin Yoga lerarenopleiding met Helen van Harten, die studeerde bij Paul en Suzee Grilley, de oprichters van Yin Yoga. Bij The Rub geef ik Yin. Mijn lessen zijn ontworpen om je lichaam en geest volledig te ontspannen, om je te helpen je innerlijke rust te vinden na een drukke, hectische dag. Ik ben een groot voorstander van de effectiviteit van mindfulness-technieken, die ik implementeer in mijn lessen. Ik kijk er naar uit je op de mat te zien!


Hi, my name is Kasia and I teach the Yin Nidra classes here at The Rub. A little bit about me: I have been practicing yoga for over 10 years now. It’s been a long and beautiful journey that first led me to completing a Yoga Alliance-certified teacher training. From there, I’ve continued educating myself as a yoga therapist at The Yoga Therapy Institute in Amsterdam, where my focus has become more holistic and focused on the needs of individuals. In both my classes and work as a yoga therapist, I focus on finding balance, moments of stillness, and bliss within yourself. My classes are designed to leave you relaxed and refresh, both in your body and in your mind. I look forward to welcoming you on the mat.

 


Something is wrong.
Instagram token error.
Load More