VOEDINGSDESKUNDIGE

De gezondheid van jouw kindje begint in jouw buik
Je hebt een klein wezentje in je buik die je de hele wereld gunt. Je bent bezig met een mooie en veilige kinderkamer, kiest de beste kinderwagen en je koopt een heel nieuwe garderobe voor de kleine. Sommige dingen kun je niet kopen, maar wel degelijk beïnvloeden. De gezondheid van je kindje kan je tot een bepaalde hoogte goed beïnvloeden. Je kindje eet namelijk elke dag, elke maaltijd met je mee, alles wat jij eet en drinkt krijgt je kindje ook binnen. Voeding is een heel belangrijke factor voor-, tijdens-, en na de zwangerschap. 
Wil jij graag weten wat je het beste kan eten tijdens en/of na de zwangerschap, heb je gezondheidsklachten op gebied van bijv. misselijkheid, zwangerschapsdiabetes, darmklachten of andere ongemakken? Ik begeleid je graag op gebied van voeding en gezondheid op basis van de orthomoleculaire therapie. 
Baby Massage at the Rub Amsterdam Rivierenbuurt

Annemieke van Kooten

Ik ben orthomoleculair therapeut en moeder van een meisje geboren in 2017.

Na mijn opleiding Orthomoleculaire Therapie, begeleid ik nu mensen naar een optimale gezondheid. Een aantal jaar geleden ben ik ook als cliënt begonnen en gefascineerd geraakt door wat voeding met je kan doen en hoe het lichaam werkt.

 

 

Babymassage Amsterdam Rivierenbuurt
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More