YOGA THERAPIE 

Het ultieme self-care moment voor iedereen

Heb je vage pijnklachten die maar niet weggaan? Voel je vaak onrust? Ben je net bevallen en wil je op een veilige manier weer sterker worden en vertrouwen krijgen in je lichaam?
Heb je last van paniek aanvallen? Zit je (bijna) in een burn-out? Voel je je uit balans en wil je fysiek, mentaal en emotioneel weer lekker in je vel zitten? Dan kan yoga therapie uitkomst bieden.

Yoga Therapie…wat is het?

Je lichaam is een waardevol en vernuftig systeem. Echter belanden we steeds vaker in situaties waarin we onszelf niet meer op de eerste plek zetten en ons lichaam zo hard moet werken dat het niet meer optimaal kan presteren waardoor je niet lekker in je vel zit of misschien zelfs ziek wordt. Door je lichaam en geest aandacht te geven met de juiste behandeling kun je je lichaam weer in jouw voordeel laten werken.

Binnen yoga therapie worden yoga technieken aangepast aan je persoonlijke behoeften en wordt er gekeken naar jou, de mens als geheel.

Er wordt ruimte gecreëerd om de balans te herstellen en de functie van alle systemen in het lichaam te optimaliseren, van zenuwstelsel tot hormoon-, spijsvertering-, hart en ademhalingssysteem.

Dit zorgt voor herstel tot op celniveau waardoor je je niet alleen lichamelijk beter voelt, maar ook mentaal en emotioneel.

Daarmee activeren we je lichaam om weer optimaal te functioneren. Yoga therapie is voor iedereen, ook als je geen ervaring hebt met yoga.

Nieuwbakken mama’s

Als je net bevallen bent heeft je lichaam tijd nodig om te herstellen. Jij als mama wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer alles doen wat je voor de bevalling ook deed.

Echter heeft je lichaam een flinke prestatie geleverd en voelt het volledig anders dan voor de bevalling.

Daarom is het uitermate belangrijk dat je met zorg opnieuw contact maakt met je lichaam en het stap voor stap sterker maakt,
zodat je daarna onbezorgd alles weer kunt doen wat je voorheen ook deed.

De sessie

We starten met een uitgebreide intake waarin we je (medische) historie, situatie en motivatie bespreken. Daarnaast is er een fysieke intake waar houding,
beweging en ademhalingspatronen bekeken worden.
Vervolgens werken we in de volledig gepersonaliseerde sessies samen om je lichaam te laten herstellen, sterker te maken,
je energie te geven, krijg je tools die je zelf in kunt zetten en word je compleet in de watten gelegd.

Elke sessie is de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning en je werkt altijd samen met de therapeut die per dag zal kijken wat jij nodig hebt zodat je na elke sessie als herboren naar huis gaat.
Een samenstelling van de volgende onderdelen vormt samen een yoga therapie sessie;

Ademhaling (pranayama) 

Stretches (asana)

Subtiele (vooral veilige) kracht oefeningen 

Mindfulness / meditatie

Massage

Yoga Nidra

Prijzen

Sessie 75 min € 80,-  

 

Kennismakingspakket

 
Ontdek of yoga therapy iets voor jou is met dit unieke aanbod! In 3 prive sessie introduceer ik je in de elementen die onderdeel zijn van een yoga therapie sessie.

Een mooie verdieping in de individuele yoga technieken en wat deze voor jou kunnen doen.

3 sessies voor maar € 45,- per sessie
Sessie 1: Ademwerk – Pranayama
Sessie 2: Stretches – Asana

Sessie 3: Yoga Nidra

*alleen verkrijgbaar als package deal. Elke sessie is 45 minuten
Ben je benieuwd of yoga therapie wat voor je kan betekenen? Neem dan contact op met Vianne, ze beantwoord graag al je vragen.

Contact
Vianne Snoeren
vianne@yogav.nl
+31642209796

 

Ervaringen van cliënten van Vianne:

 

Women 35, post natal:

‘ During the sessions I could completely relax. I didn’t have to take care of my new-born, household or focus on other worries. I could surrender and enjoy me-time. Having the complete trust that Vianne would guide me through the session. The yoga nidra was like a present, how her voice hypnotized me and let me drift out of this world. After each session I felt clear of mind, recharged with new energy and simply loved. Vianne her style of teaching is very light, filled with love and laughter.’

 

Women 29, burn-out:

‘ De sessies hebben me geholpen om meer in contact te komen met mijn lichaam. Ik was volkomen gespannen en leefde in mijn hoofd. Mede dankzij yogatherapie heb ik geleerd om te ontspannen,

dieper te ademen, te voelen en  alleen te doen wat ik aan kan (het jezelf toestaan een oefening te verlichten, grenzen aangeven).’

 

 

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF