+31 (0)6 30 02 50 62 info@therub.nl

Beauty inside-out Graag creëer ik een ruimte voor je waarin je even uit ”de ratrace” van alledag kunt stappen. Zowel in de beautysalon, waar je een heerlijk ontspannende behandeling kunt ervaren. Maar ook op de yoga mat in een tailormade privéles, waar je op een bewuste manier met je lichaam bezig kunt zijn. Om je gedachten tot rust te laten komen door middel van een focus op je ademhaling. Niks moet, alles mag en we beginnen bij het begin.

The Rub - Amsterdam yoga rivierenbuurt


Alles ontwikkelt zich in razend tempo en de wereld om ons heen vraagt elke dag weer een nieuwe betere versie van onszelf. Vernieuwing, verbetering, meer salaris, afvallen, knapper zijn. We willen zoveel en dat alles heeft een prijs. Maar je kunt ook de beste versie van jezelf zijn zonder jezelf geweld aan te doen!

Neem even een moment voor jezelf, ik zie je graag op de mat of in de salon!

Yoga classes at the Rub Amsterdam Rivierenbuurt
Yin Yoga at the Rub Amsterdam Rivierenbuurt

 

Neem even een moment voor jezelf, ik zie je graag op de mat of in de salon!

Voor gezichtsbehandelingen, suikerontharen en bruids make-up. Relax and take care! Wees welkom!

 

Yoga Mind and Soul Amsterdam Rivierenbuurt

Relax and take care!

De gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met het Organic luxe merk EmerginC uit New York. Deze huidverzorgingslijn is gebaseerd op vitamine C als anti-oxidant wat bekend staat om zijn huid herstellende vermogen. Vooral tegen pigmentvlekjes, acne en huidveroudering. EmerginC heeft voor ieder huidtype een prachtige range verzorgingsproducten en ik adviseer je daar graag over.

Mijn idee van schoonheid is vooral ‘’keep it simple”, gezond en goed voor het milieu.

Naar mijn idee gaat het bij een gezichtsbehandeling voornamelijk om ontspanning en persoonlijke aandacht en huidverbetering. Door mijn jarenlange ervaring heb ik zeer veel kennis van het shapen van wenkbrauwen, ontharen met zowel hars als suiker en een mooie make-up waardoor ik snel gericht advies op maat kan geven.

Yoga and meditation at the Rub Amsterdam Rivierenbuurt

Tevens zou je mij kunnen boeken voor bruidsmake-up. Ik stel graag samen met jou een prachtige make-up samen. Passend naar jouw wensen. Zo natuurlijk mogelijk, zodat jou eigen schoonheid optimaal naar voren komt.

Yoga classes at The Rub Amsterdam
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More